Ett fantastiskt boende i Nerja

Penthouse i två våningar med hög standard. Beläget i ett trevligt område ovanför Burriana Beach. Huset har tre stora terrasser, totalt 100kvm, med en fantastisk utsikt över Medelhavet och Almijarabergen.  Terrasserna ligger i olika väderstreck vilket gör att man kan hitta både skugga och sol hela dagen.

Huset har ett rymligt vardagsrum, utrustat med wifi internet. Från vardagsrummet når man två av terrasserna, båda är utrustade med sittgrupper och solstolar. På stora terrassen finns gasolgrill att tillgå.

På samma plan finns köket som är välutrustat med micro, frys, disk- och tvättmaskin. Här finns även utgång till en av terrasserna. På detta våningsplan finns även ett dubbelrum, ett fullt utrustat badrum samt en gästtoalett.

En trappa upp finns det ytterligare två sovrum med dubbelsängar, samt ett fullt utrustat badrum. Här har man utgång till den tredje terrassen. 6 bäddar + 2 i bäddsoffa, AC finns i alla rum.

På området finns det en pool och till stranden tar det 5 minuter att gå.

Det finns ett stort utbud av restauranger vid stranden, vill man gå in till centrum, där det finns allt man kan önska sig i matväg,  tar det ca 15 min att gå.

 

Härlig utsikt i Skybaren

Skybaren

Solsängar i Skybaren

Solsängar på terrass baksida

Soffhörna på terrass baksida

Vardagrum

Terrass framsida

Sovrum vån 2

Sovrum vån 2

Utsikt terrass framsida

Utsikt takterrass

Kök

Matgrupp på terrass baksida

Vardagsrum

Utsikt terrass  framsida

Sovrum vån 2

Sovrum vån 1

Utsikt terrass framsida

Utsikt sovrum vån 2

Bild från stranden